Welkom op de website van Zaaijer. Ik verkoop handgemaakte horlogebanden, compleet op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Benieuwd naar de handgemaakte horlogebanden die ik al gemaakt heb voor klanten? Bekijk dan mijn portfolio .

Hoe bestel jij je eigen handgemaakte horlogeband?

Je kunt kiezen uit twee soorten horlogebanden, namelijk;

De Vintage en Racing horlogebanden worden verkocht in zes standaard  leerkleuren, wil je toch graag een andere kleur dan kun je altijd de wensen aangeven, ik neem dan contact met je op om de details te bespreken.

De levertijd van deze Vintage en Racing horlogebanden is normaal gesproken drie werkdagen. Afhankelijk van je wensen kan dit langer duren.

Is jouw ideale horlogeband niet te vangen in deze modellen? Klik dan op Custom made horlogeband bestellen. Hier kun je aangeven wat je wilt en vervolgens wordt de horlogeband compleet naar wens gemaakt.

handgemaakte horlogeband Zaaijer

Om er zeker van te zijn dat ik precies maak wat jij wilt neem ik na een order altijd even contact met je op, om zo samen tot een mooi resultaat te komen. Door de ruime keuze aan leer en draden, vinden we ongetwijfeld de perfecte leren horlogeband voor jouw horloge.

Vraag je je af of ik je kan helpen bij jouw handgemaakte horlogeband of ben je benieuwd wat mooi staat bij jouw horloge? Neem dan gerust contact met me op. Bij het bestellen van je handgemaakte horlogeband vraag ik naar de lengte en breedte maat van de horlogeband. Mocht je de maat niet weten, bekijk dan het artikel: hoe bepaal ik de maat van mijn horlogeband?